Det finns få tillfällen i livet när trygga relationer betyder så mycket som när du ska bygga hus. Låt därför oss lokala yrkesmän få skapa ditt skräddarsydda drömhus. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Det är trygghet. 
Vi är en flexibel och pålitlig samarbetspartner nära dig som anser att varje hus, varje tomt och varje kund är unik. Därför bygger vi efter just dina och din tomts förutsättningar. Vi skapar utifrån dina idéer. Och till rätt pris. Med vår hantverkskunskap, erfarenhet och våra välskötta relationer i näringslivet kan vi hålla nere de faktiska kostnaderna. Kostnader vi redovisar innan byggstart. Du får inga överraskande fakturor i efterhand. Du får istället ett nyckelfärdigt hem av hög kvalitet. Ett hem att njuta av. Ett hem att längta till.

Vi finns till ditt förfogande under hela byggnadstiden och bär ansvaret med ett och samma avtal. Det är viktigt för oss att det känns rätt för dig, därför står våra yrkesmän till din tjänst också om du under byggprojektets gång önskar göra några ändringar. Du tar del i processen så mycket som du vill. Du är välkommen att själv välja uppvärmningssätt och stomme och vi stödjer dig i dina beslut med praktiska råd. Med vår byggmetod klarar vi att bemöta det stigande intresset hos blivande husägare att bygga mer energieffektivt. Du får ett energisnålt hem med låga driftkostnader. Du får ett hållbart boende. Välkommen till Nora-hus.